Voorgerechten

Voorgerechten 

6 oesters “creuses ”n°2 Normandië € 15,00 
Burrata, mini tomaatjes, Lomo Iberico, pesto € 15,00 
Kaaskroketten "Parmegiano" 2 st. € 13,00 
Kroket van Noordzeegarnaal  2st. € 17,00
Scampi, tomaat-lookroomsausje, fijne groentjes  € 16,00 
Zacht gerookte Schotse zalm, asperges, granenmosterd € 20,00
Carpaccio van zeebaars en St-jacobsvruchten, haringcaviaar, limoen en basilicum € 19,00
Asperges, buikspek, gerookte paling, Miso mayo € 20,00 
Asperges "à la Flamande" € 17,00

Soepen

Dagsoep €  6,00
Aspergeroomsoep € 10,00

Vegetarisch

Kaaskroket "Grana Padano" met mixed salade  € 13,00
Burrata, mini tomaatjes , pesto VG € 12,00
Burrata, mini tomaatjes , pesto HG € 19,00
Voorjaars salade met asperges VG/HG € 15,00/€ 25,00
Asperges "à la Flamande"  € 17,00

Op bestelling

Paëlla (min. 2 cts) € 26,00

Om een aangename en vlotte service voor u en de andere klanten te garanderen, vragen wij u om vanaf 5 personen de keuze te beperken tot max. 3 voorgerechten en max. 3 hoofdschotels.

Vanaf 8 personen  vragen we u om te opteren voor het marktmenu (per tafel) of max. 2 voorgerechten en 2 hoofdschotels van de kaart te kiezen. Dit om een vlotte service voor uzelf en de andere gasten te kunnen bieden. 

Dank voor uw begrip en eet smakelijk.

Visschotels

Zeetong ” Meunière” met mixed salade dagprijs volgens gewicht
Zeebaarsfilet, spaghetti van asperges, scampi en witte botersaus  € 29,00
Kabeljauwhaasje, aardappelpuree met lentegroentjes, asperges en hollandaise saus  € 29,00
Fideua (zwarte pasta, inktvis, chistorra, groenten en kokkels)min 2cts € 50,00(2cts)

Mosselbereidingen  (1,25kg) nieuw seizoen vanaf juli

Vleesgerechten

Eendenborstfilet, crudités van wortel, jonge prei en lenteui, sausje van limoen en soja € 27,00
Schotse Lamsrugfilet, voorjaarsgroenten, lamsjus met rozemarijn € 29,00
Krokant gebakken kalfszwererik, asperges, huisbereide tartaarsaus € 30,00
Filet pur Wexford, Foie gras, asperges en Bordelaise saus € 34,00

Rundscorner

Steak Blanc Bleu Belge 200g/300g/400g € 24,00/€ 29,00/€ 34,00
Argentijnse Ribeye 300g € 30,00
Filet pur "Wexford" (250g) € 30,00
Entrecôte Rubia Gallega (300g) 3 weken gerijpt € 35,00
Côte à l'os (1kg) Blanc Bleu Belge (2 personen) € 64,00 (2pers.)
Geserveerd met mixed salade of warme groentjes, verse frietjes en saus naar keuze. (vleesjus, peper, archiduc, bearnaise)

 

Voor de jongsten onder ons (tot 12j)

Vol au Vent met frietjes € 13,00
Steak met sla en frietjes € 16,00
Kabeljauwfilet met groenten en frietjes  € 18,00
Back to Top