Voorgerechten

Voorgerechten 

6 oesters “creuses ”n°2 Normandië € 15,00 
Kroketten "Parmegiano" 2 st. € 13,00 
Kroket van Noordzeegarnaal  2st. € 17,00
Carpaccio van Wagyu rund, basilicummayonaise, jonge slascheuten € 16,00
Scampi, tomaten-lookroomsausje, fijne groentjes  € 16,00
Slakjes "petits Gris de Namur", beukenzwam, peterselie- lookroom sausje  € 17,00
Carpaccio van zeebaars en St-jacobsvruchten, haringcaviaar, limoen en basilicum € 18,00
Sint-jacobsvruchten, crispy gebakken bloedpens, knolseldermousseline  € 19,00 
Gebakken Foie gras, terrine van ganzenlever, vijgenconfituur 
Wijntip: glaasje Moscatel de Mendoza €7,00
€ 21,00

Soepen

Dagsoep

€  6,00

Witloofroomsoep met fazant en hammetjesvlees

€ 10,00

Vegetarisch

Kaaskroket "Grana Padano" met mixed salade VG € 13,00
Kaaskroket "Grana Padano" met mixed salade HG € 18,00
Mesclumsalade in herfsttenue VG € 12,00
Mesclumsalade in herfsttenue HG € 18,00
Stoemp van wintergroenten en gebakken witloof € 19,00

Op bestelling

Paëlla (min. 2 cts) € 22,00

Om een aangename en vlotte service voor u en de andere klanten te garanderen, vragen wij u om vanaf 5 personen de keuze te beperken tot max. 3 voorgerechten en max. 3 hoofdschotels.

Vanaf 8 personen  vragen we u om te opteren voor het marktmenu (per tafel) of max. 2 voorgerechten en 2 hoofdschotels van de kaart te kiezen. Dit om een vlotte service voor uzelf en de andere gasten te kunnen bieden. 

Dank voor uw begrip en eet smakelijk.

Visschotels

Zeetong ” Meunière” met mixed salade dagprijs volgens gewicht
Op vel gebakken zeebaarsfilet, groentenbrunoise, Zeeuwe-mosselen, schaaldierenjus  € 26,00
Kabeljauwrugfilet, stoemp van wintergroenten, crispy spek en Tierenteynse mosterd  € 27,00
Bouillabaise naar onze wijze € 30,00

Mosselbereidingen  (1,25kg)

Mosselen natuur €  25,00
Mosselen sambal €  26,00 
Mosselen look €  26,00 
mosselen wijn €  27,00
Mosselen curryroom €  27,00
Mosselen provençale €  29,00 
Mosselen chef (look,sambal,citroen,witte wijn) €  29,00 
Mosselen Kasteelhoeve (tomaat,look,paprikas,room) €  30,00
Mosselen oude Geuze (Geuze, granenmosterd, room)  €  30,00

Vleesgerechten

Fazantenfilet "au Fine champagne", bospaddestoel en witloof 

€ 28,00

Hertenkalffilet of hazenrugfilet of everwijnkroontje met winterse garnituuren en wildsausje € 30,00
Varkenshammetje, hutsepot van wintergroenten "à l'ancienne" € 25,00
Krokant gebakken kalfszwererik, gekarameliseerd witloof, pastinaak, kalfsjus  € 29,00

Filet pur Limousin (225g), gebraiseerde groentejs in rode wijnsaus

€ 30,00

Rundscorner

Steak Blanc Bleu Belge 200g/300g/400g € 24,00/€ 29,00/€ 34,00
Argentijnse Ribeye 300g € 30,00

Côte à l'os (1kg) Blanc Bleu Belge (2 personen) 

€ 62,00 (2pers.)

Geserveerd met mixed salade of warme groentjes, frietjes en saus naar keuze. (vleesjus, peper, archiduc, bearnaise)

 

Voor de jongsten onder ons (tot 12j)

Vol au Vent met frietjes € 13,00
Steak met sla en frietjes € 16,00
Kabeljauwfilet met groenten en frietjes  € 18,00
Mosselen natuur met frietjes  € 17,00
Back to Top